Grafică etichete

Product_Image

FOTOGRAFIE DE PRODUS

 

Este o lege (ne)scrisa a marketingului ca imaginea vinde. Pentru a vinde cat mai bine ai nevoie ca produsul tau sa fie pus in cea mai buna lumina posibila, (la propriu si la figurat); sa prezinti o imagine ideala care sa-l determine pe client sa cumpere.

 

Pentru toti cei care nu doresc sa-si prezinte marfa pozata cu telefonul,  LogoMall ofera servicii profesioniste de fotografie de produs. Aceste servicii includ pe langa fotografierea propriu zisa, retusare de imagine, formatare si livrare pe suport magnetic (DVD sau Stick USB).


Pentru oferte de pret, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact.

PhotoPrint_Image

PHOTO PRINT

 

Prin acest serviciu, puteti comanda exemplare printate ale fotografiilor dvs. digitale la calitate ireprosabila. Calitatea printului si cea a cartonului, fiind una exceptionala, nu va exista nici o diferenta intre fotografiile printate si cele transpuse pe carton cu metodele traditionale.

 

Suportul este un carton foto special satinat de 280g/m2 care va oferi acea textura specifica fotografiilor de calitate. In functie de pachetul ales, va oferim si servicii de editare foto, eliminarea imperfectiunilor, ajustarea culorilor si a luminozitatii, eliminarea efectelor nedorite de tipul „Red Eyes”.


Puteti accesa pachetele PHOTO PRINT in magazinul nostru online.

Flyers

MATERIALE PRINTATE

 

LogoMall va pune la dispozitie servicii de print pentru tiparirea materialelor promotionale: fluturasi, pliante, brosuri. Acestea sunt realizate prin tipar digital, ceea ce ofera un pret competitiv pentru tiraje mici si medii. De asemenea, oferim si servicii de grafica pentru realizarea machetelor produselor mai sus mentionate.

 

Formatele oferite sunt urmatoarele: A6, A5, A4, A3, SRA3. Sunt incluse si servicii de finisare (taiere la dimensiunea finala, capsare, pliere, etc.)


Pentru oferte de pret, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact.