Logo Express

De multe ori, creația de brand nu își găsește loc în bugetul unei firme. Fiecare antreprenor își alege propriul drum de dezvoltare al afacerii, iar noi încercăm să venim cu o soluție pentru fiecare în parte. Dacă ai nevoie de un logo dar lucrezi cu un buget limitat, îți propunem soluția LogoExpress.

Ce înseamnă LogoExpress?

LogoExpress este o colecție de logo-uri pre-made, sau altfel spus gata de livrare. Avem variante pentru diferite categorii de activitate precum: horeca, pharma, tehnologie/IT, contabilitate/juridic, transporturi/auto, etc. Sunt realizate de graficienii nostri, (nu sunt copiate din colecții de grafici stoc) și sunt oferite spre a fi personalizate cu datele firmei tale la costuri reduse față de o comandă 100% personalizată.

Care sunt pașii de urmat?

1) Îți alegi un model de logo care îți place, în funcție de categoria din care face parte business-ul tău.
(Notă: poți selecta categoriile de business, prin meniul de butoane din stânga).

2) După ce ți-ai ales un model de logo, îți alegi nivelul de personalizare dorit.

Express Easy

Schimbarea culorii / culorilor de pe simbolul grafic și text
Adăugarea denumirii firmei / brandului tău cu 5 variante de font (caracter de scris)
Livrare 1 x variantă finală în format vectorial.

Express Custom

Schimbarea culorii / culorilor de pe simbolul grafic și text
Modificarea poziționării elementelor grafice și al textului (text liniar, circular, etc.)
Adăugarea denumirii firmei / brandului tău cu 10 variante de font (caracter de scris)
Livrare 5 x variante finale în format vectorial.

3) După ce ai selectat nivelul de personalizare, lansezi comanda apăsând pe butonul Adaugă în coș. Pentru finalizarea comenzii, dai click pe Vezi coșul, apoi dacă totul este în ordine, dai click pe Finalizează comanda.

4) Plata este procesată de partenerul nostru de încredere Netopia, printr-un sistem de transfer securizat, site-ul LogoMall.ro nestocând nici o informație de ordin financiar.

5) Pe pagina unde îți completezi datele de facturare, te rugăm să introduci și o scurtă descriere a modului în care îți dorești să fie personalizat logo-ul.

6) Dacă comanda a fost plasată cu succes vei primi un email de confirmare, și în timpul cel mai scurt, vei fi contactat prin email sau telefon de reprezentanta noastră de vânzări pentru a prelua detaliile tehnice ale comenzii tale.

7) Fișierele finale, le vei primi prin email, atât în format vectorial cât și imagine. (AI, EPS, PDF, JPG si PNG). Aceste formate, acoperă toate situațiile în care vei avea nevoie de utilizarea logo-ului: online, social media, print, outdoor, etc.

Rezumat:

Avantaj: Costuri reduse, rezultate profesionale cu un buget minim.

Avantaj: Livrare în format vectorial, pentru toate situațiile de utilizare

Avantaj: Timp de finalizare ultra scurt: între 2-24 de ore.

Dezavantaj: Având în vedere că elementele grafice vor fi comercializate către mai mulți clienți, aceste logo-uri NU vor putea fi înregistrate ca marcă proprie. Cu toate acestea, se pot folosi în mod legal, pe orice support și cu orice ocazie, fără nici un risc de incompatibilitate cu alți clienți care au comandat același model.